Начало Новини Arden тунигова Jaguar XKR

Jaguar

Friday
Nov 22nd

Arden тунигова Jaguar XKR

Tuning

Германската тунинг къща Arden подобри Jaguar XKR, като добави още мощ на 4.5-литровия двигател. Автомобилът носи наименованието AJ20 и е с мощност 480к.с. а максималният му въртящ момент достига 640Нм.

AJ20 Jaguar XKR може да развие 305км/ч., а ускорението от 0-100км/ч. става за 4.1 сек. При такава скорост за автомобила се грижи специален заден спойлер. Тунингованото купе е с 21-цолови джанти Arden "Sportline", сменени предната броня и праговете. Благодарение на тези промени, от Arden са успяли да понижат аеродинамичния коефициент  от 0.385 до 0.357.

Окачването е финно настроено, за да се получи най-добрият баланс между комфортно и спортно усещане при возене. Звукът, който издава автомобилът е точно като на див звяр, като той е постигнат чрез четирите хромирани ауспухови тръби.

След като вече 20 години Arden тунинговат автомобили с марка Jaguar, те са разбрали, че не само външният вид е важен за хората, които карат такива коли. Затова те са подготвили много богат избор за интериора. Клиентите могат да избират между всякакви аксесорари, изработени както от дърво, така и от карбон, а коженият салон може да бъде от най-различни цветове кожа Alcantara.

 

Последно във форума

  • Няма мнения

Реклама от Google