Начало Новини Стоичков стана лорд с “Ягуар”

Jaguar

Friday
Nov 22nd

Стоичков стана лорд с “Ягуар”

Каква е разликата между аристократ и баровец? Благородникът винаги ще предпочете да подкара "Ягуар", докато новобогаташът ще избере "Мерцедес" или БМВ. В това са убедени всички почитатели на прочутата британска марка.
"Ягуар" винаги е бил символ на престиж и добър вкус. Родни знаменитости също залагат на "хищника". Карат го не само богати хора, но и такива, за които легендарната британска марка е стил и начин на живот.
Националният селекционер Христо Стоичков е най-известният притежател на "Ягуар" у нас. През миналата година футболната легенда получи като подарък модела "X-Тайп" от официалния вносител на престижната автомобилна марка за България "Мото Пфое". Камата получи луксозното возило за безвъзмездно ползване. Стоичков ще може да кара не само тази кола, но и всички от серията модели на британския производител.
Приятели на звездата се шегуваха, че заради "Ягуар"-а си е започнал да се държи като английски лорд въпреки чепатия си характер.
Доскоро Камата фучеше и със синя лампа, но вътрешният министър Румен Петков му отне тази привилегия.
Шефът на професионалната футболна лига Валентин Михов също кара "Ягуар", само че "S-Тайп".
Почитател на британската аристократична марка е и виден роден вестникар. Петьо Блъсков държи в гаража си цели два ягуара, като особена рядкост е кабриолетът "XJS Кънвертибъл" в цвят бордо металик.
Тъмнозелен звяр има и продуцентът Димитър Станчев, нашумял преди години с телевизионното супершоу "Невада". В интервю Станчев споделя, че в Канада е карал "Мерцедес", но като се завърнал в България и видял от какви хора се кара тази марка коли, веднага избрал британската лимузина.
Почитателите на "Ягуар" у нас стават все повече. Скоро те основаха и първия клуб на собствениците и любителите на емблематичните лимузини в България. Идеята за сформирането на сдружението е на Искрен Миланов, строителен предприемач и собственик на класически "Ягуар XJ 4,0" от 1992 г. Сред луксозните возила особено впечатление прави най-старият модел у нас "Марк II" от 1962 г. Най-новият представител на марката у нас пък е XJ LWB от 2006 г.

 

Последно във форума

  • Няма мнения

Реклама от Google