Начало Новини “Авто клуб Ягуар-БГ” закри официално летния сезон

Jaguar

Thursday
Nov 21st

“Авто клуб Ягуар-БГ” закри официално летния сезон

От 6ти до 9ти септември “Авто клуб Ягуар-БГ” закри официално летния сезон заедно с членовете на клуба и всички, които споделят страстта към класата и лукса, което е Ягуар.

Официалната церемония по закриването на сезона се проведе на 8 септември от 19 часа в залата с рояла на Гранд Хотел Варна в курортния комплекс “Св. св. Константин и Елена“. Председателят на “Авто Клуб Ягуар-БГ“ г-н Искрен Миланов връчи официално статуетка символ на клуба на г-н Кирил Йорданов, кмет на гр. Варна. Символични статуетки бяха връчени също и на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Кирил, както и на г-н Иван Портник, изпълнителен директор на Гранд Хотел Варна.

Негово Високопреосвещенство благослови членовете на клуба и гостите. Той, в съслужение с Видинския митрополит Дометиан, извърши тържествено кръщение на Клуба през месец февруари в Клисурския манастир.

След официалната церемония гостите разговаряха с кмета на град Варна за проблемите с движението по пътищата, липсата на достатъчно паркинги в големите градове. Г-н Йорданов с удоволствие разговаря с тях и за историята и производството на различните видове луксозни марки автомобили. От своя страна той заяви, че община Варна прави всичко възможно за подобряване на пътната инфраструктура в града с построяване на надлези, регулиране на светофарните уредби и поставяне на камери на ключови кръстовища в морската столица.

На раздяла кметът покани “Авто клуб Ягуар-БГ” да закрие летния сезон и следващата година в град Варна.

Любов към марката, удоволствие от шофирането, споделяне на философията и изповядване на ценностите на британските автомобили Jaguar са в основата на учредяването на първия официално сформиран клуб на собствениците и любителите на емблематичните лимузини в България.
Източник ХПА

 

Последно във форума

  • Няма мнения

Реклама от Google